Jan de Klerk

Al een paar weken bezoek ik sportschool Healthclub Heyenoord in Arnhem. Niets bijzonders zou je zeggen. Toch wel, ik ben namelijk blind.

Na een intensieve revalidatie bij Visio Het Loo Erf Apeldoorn, had ik niet alleen een groot aantal vaardigheden aan geleerd. Ik heb daar ook een goede conditie opgebouwd. Om de conditie op peil te houden ben ik op zoek gegaan naar een sportschool. Bij de ene waren ze eerlijk dat zij niet ingesteld waren op het gebied van hulp. Bij een andere sportschool die wel reclame maakt voor persoonlijke training voelde ik mij niet welkom. Tot ik bij deze sportschool kwam. Direct al bij het eerste contact voelde het goed.

Als ik kom sporten staat er direct iemand klaar om mij naar de kleedkamer te brengen. Ook even van het ene apparaat naar het andere apparaat helpen is geen enkel probleem. Het personeel doet hier duidelijk meer dan hun werk. Dit stralen zij ook uit naar alle sporters, als ik even zoekende ben met mijn blindenstok komt er al iemand om te vragen of ik hulp nodig heb.

Deze sportschool verdient een grote pluim!!!   

Contact

Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107
6814 GC Arnhem

026 44 33 038
Healtclub Heijenoord geopend vanaf 1 juli!

Healtclub Heijenoord geopend vanaf 1 juli!

Geplaatst op: 2020-07-01

Vanaf 1 juli is Healthclub Heijenoord weer geopend voor alle fitness activiteiten. Onze locatie bij de koepel gevangenis blijft open voor verschillende groepslessen. We verheugen ons erop om iedereen weer te v...

Lees meer Meer nieuws
Met Pinksteren zijn we open!!

Met Pinksteren zijn we open!!

Geplaatst op: 2020-05-31

Wij hebben goed nieuws want onze groepslessen gaan met Pinksteren gewoon door! Schrijf je nu in voor de 1ste en 2de Pinksterdag en dan zien wij elkaar in de Koepelgevangenis! 💪🏾

Lees meer Meer nieuws
  • Heijenoord is een fijn oord waar je de daad voegt bij het woord

    Lizet en Jack
  • Echt een aanrader voor jong en oud!

    Arthur
  • Deze sportschool verdient een grote pluim!

    Jan de Klerk
Lizet en Jack Arthur Jan de Klerk