Jan de Klerk

Al een paar weken bezoek ik sportschool Healthclub Heyenoord in Arnhem. Niets bijzonders zou je zeggen. Toch wel, ik ben namelijk blind.

Na een intensieve revalidatie bij Visio Het Loo Erf Apeldoorn, had ik niet alleen een groot aantal vaardigheden aan geleerd. Ik heb daar ook een goede conditie opgebouwd. Om de conditie op peil te houden ben ik op zoek gegaan naar een sportschool. Bij de ene waren ze eerlijk dat zij niet ingesteld waren op het gebied van hulp. Bij een andere sportschool die wel reclame maakt voor persoonlijke training voelde ik mij niet welkom. Tot ik bij deze sportschool kwam. Direct al bij het eerste contact voelde het goed.

Als ik kom sporten staat er direct iemand klaar om mij naar de kleedkamer te brengen. Ook even van het ene apparaat naar het andere apparaat helpen is geen enkel probleem. Het personeel doet hier duidelijk meer dan hun werk. Dit stralen zij ook uit naar alle sporters, als ik even zoekende ben met mijn blindenstok komt er al iemand om te vragen of ik hulp nodig heb.

Deze sportschool verdient een grote pluim!!!   

Contact

Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107
6814 GC Arnhem

026 44 33 038
Update coronasluiting tot 20 mei

Update coronasluiting tot 20 mei

Geplaatst op: 2020-04-23

Beste leden, Helaas moet Healthclub Heijenoord nog tot 20 mei gesloten blijven. Achter de schermen zijn wij hard aan het werk om alles in orde te maken om jullie te ontvangen in een veilige sportomgeving. B...

Lees meer Meer nieuws
Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Geplaatst op: 2020-03-15

Beste leden, De overheid roept op om onder andere sportclubs tot 6 april te sluiten. Wij hebben hier alle begrip voor en we voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk opr...

Lees meer Meer nieuws
  • Heijenoord is een fijn oord waar je de daad voegt bij het woord

    Lizet en Jack
  • Echt een aanrader voor jong en oud!

    Arthur
  • Deze sportschool verdient een grote pluim!

    Jan de Klerk
Lizet en Jack Arthur Jan de Klerk