Healthclub Heijenoord scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Jan de Klerk

Al een paar weken bezoek ik sportschool Healthclub Heyenoord in Arnhem. Niets bijzonders zou je zeggen. Toch wel, ik ben namelijk blind.

Na een intensieve revalidatie bij Visio Het Loo Erf Apeldoorn, had ik niet alleen een groot aantal vaardigheden aan geleerd. Ik heb daar ook een goede conditie opgebouwd. Om de conditie op peil te houden ben ik op zoek gegaan naar een sportschool. Bij de ene waren ze eerlijk dat zij niet ingesteld waren op het gebied van hulp. Bij een andere sportschool die wel reclame maakt voor persoonlijke training voelde ik mij niet welkom. Tot ik bij deze sportschool kwam. Direct al bij het eerste contact voelde het goed.

Als ik kom sporten staat er direct iemand klaar om mij naar de kleedkamer te brengen. Ook even van het ene apparaat naar het andere apparaat helpen is geen enkel probleem. Het personeel doet hier duidelijk meer dan hun werk. Dit stralen zij ook uit naar alle sporters, als ik even zoekende ben met mijn blindenstok komt er al iemand om te vragen of ik hulp nodig heb.

Deze sportschool verdient een grote pluim!!!   

Nieuws

 • Speciale openingstijden 2019

  Eerste Paasdag 21 april               ...

  Lees meer
 • Openingstijden feestdagen 2018

  Kerstavond     :  08:00 tot 14:30 1ste kerstdag : Gesl...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness Arnhem

  Fitness in Arnhem

  Op zoek naar fitness in Arnhem? Bij Healthclub Heijenoord ben je aan het juiste adres. Kies voor fitness op maat, familie fitness, jeugdfitness, circuitfitness of iets anders?

  Lees meer
 • Krav Maga

  Krav Maga

  Krav Maga is de ideale zelfverdedigingsmethode voor mannen, vrouwen, kinderen, ouderen. Voor mensen van elke leeftijd.

  Lees meer
 • Functional Gym

  Uniek: Functional Gym

  Maak kennis met de unieke Functional Gym! Crosscamp, Bootcamp, bokszaktraining, Krav Maga, alles onder één dak!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen voor iedereen

  Met 80 groepslessen per week voor volwassenen en jeugd heeft Healthclub Heijenoord de grootste keuze in Arnhem en Oosterbeek!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.