Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Beste leden,
De overheid roept op om onder andere sportclubs tot 6 april te sluiten. Wij hebben hier alle begrip voor en we voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk oproept sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven, moeten wij ook geen plek zijn waar de mensen samen komen. We kijken uiteraard naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier tot nader order verder over informeren.
We volgen de richtlijnen van de overheid, en hopen jullie over drie weken weer op onze club van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd kun je elke dag rekenen op work-outs die je thuis kunt doen. Op onze socials en in de portal van de app zullen we daarnaast ook, recepten en andere content delen waarmee je thuis aan de slag kunt.
Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. We hopen jullie snel weer te zien in onze club.
 
Met sportieve groet,
Team Healthclub Heijenoord

Contact

Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107
6814 GC Arnhem

026 44 33 038
Kerstwens voor onze leden

Kerstwens voor onze leden

Geplaatst op: 2020-12-23

Lees meer Meer nieuws
Sluiting Healthclub Heijenoord

Sluiting Healthclub Heijenoord

Geplaatst op: 2020-12-14

Vol spanning hebben naar de persconferentie gekeken maar helaas moeten wij vanaf morgen onze deuren sluiten. Laten we hopen dat we op deze manier de zorg kunnen ontlasten en het virus minder vrij spel krijgt. A...

Lees meer Meer nieuws
  • Heijenoord is een fijn oord waar je de daad voegt bij het woord

    Lizet en Jack
  • Echt een aanrader voor jong en oud!

    Arthur
  • Deze sportschool verdient een grote pluim!

    Jan de Klerk
Lizet en Jack Arthur Jan de Klerk