Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Beste leden,
De overheid roept op om onder andere sportclubs tot 6 april te sluiten. Wij hebben hier alle begrip voor en we voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk oproept sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven, moeten wij ook geen plek zijn waar de mensen samen komen. We kijken uiteraard naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier tot nader order verder over informeren.
We volgen de richtlijnen van de overheid, en hopen jullie over drie weken weer op onze club van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd kun je elke dag rekenen op work-outs die je thuis kunt doen. Op onze socials en in de portal van de app zullen we daarnaast ook, recepten en andere content delen waarmee je thuis aan de slag kunt.
Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. We hopen jullie snel weer te zien in onze club.
 
Met sportieve groet,
Team Healthclub Heijenoord

Contact

Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107
6814 GC Arnhem

026 44 33 038
Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Healthclub Heijenoord sluit tot 06 april ivm coronavirus

Geplaatst op: 2020-03-15

Beste leden, De overheid roept op om onder andere sportclubs tot 6 april te sluiten. Wij hebben hier alle begrip voor en we voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk opr...

Lees meer Meer nieuws
Communicatie omtrent corona virus

Communicatie omtrent corona virus

Geplaatst op: 2020-03-12

Beste sportvrienden, Wij krijgen op dit moment een hoop vragen omtrent het corona-virus en over de maatregelen die wij bij onze Healthclub nemen om verspreiding van het virus te beperken. Heel begrijpelijk. ...

Lees meer Meer nieuws
  • Heijenoord is een fijn oord waar je de daad voegt bij het woord

    Lizet en Jack
  • Echt een aanrader voor jong en oud!

    Arthur
  • Deze sportschool verdient een grote pluim!

    Jan de Klerk
Lizet en Jack Arthur Jan de Klerk