Healthclub Heijenoord scoort een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 op basis van 74 beoordelingen

Kindercoaching bij Healthclub Heijenoord in Arnhem

Uniek! Healthclub Heijenoord heeft nu ook kindercoaching. Een mooie combinatie van coaching, sport en bewegingsruimte. KAN staat voor Kindercoach Arnhem Noord.

Binnen de coaching wordt er gebruik gemaakt van de yogazaal (tijden i.o.).

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer iemand leert tijdens beweging de opnamecapaciteit van de hersenen 80 tot 85% groter is dan zonder beweging.  Je leert pas echt iets wanneer je het ook zelf doet, voelt en ervaart. Bewustwording (fysiek en mentaal) is een groot onderdeel in het verkrijgen van inzicht en vertrouwen. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van lichaamswerk, zoals ontspanningsoefeningen en beweging (eventueel i.c.m. muziek), maar ook van spelvaardigheid waarbij de focus op concentratie en coördinatie ligt. De methodieken en technieken die worden ingezet, worden afgestemd en de behoefte van het kind en zijn er altijd op gericht om persoonlijke groei te stimuleren.

Zeker na een lange dag school met veel binnen zitten, is het voor kinderen prettig om bewegingsruimte te hebben, ipv bij mij aan tafel te komen zitten. Bekijk de site voor meer inhoudelijke informatie over KANpraktijk.

 

Nieuws

 • Speciale openingstijden 2019

  Eerste Paasdag 21 april               ...

  Lees meer
 • Openingstijden feestdagen 2018

  Kerstavond     :  08:00 tot 14:30 1ste kerstdag : Gesl...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness Arnhem

  Fitness in Arnhem

  Op zoek naar fitness in Arnhem? Bij Healthclub Heijenoord ben je aan het juiste adres. Kies voor fitness op maat, familie fitness, jeugdfitness, circuitfitness of iets anders?

  Lees meer
 • Krav Maga

  Krav Maga

  Krav Maga is de ideale zelfverdedigingsmethode voor mannen, vrouwen, kinderen, ouderen. Voor mensen van elke leeftijd.

  Lees meer
 • Functional Gym

  Uniek: Functional Gym

  Maak kennis met de unieke Functional Gym! Crosscamp, Bootcamp, bokszaktraining, Krav Maga, alles onder één dak!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen voor iedereen

  Met 80 groepslessen per week voor volwassenen en jeugd heeft Healthclub Heijenoord de grootste keuze in Arnhem en Oosterbeek!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.