Food2Lifestyle, een gezonde leefstijl!

Ga voor een gezonde levensstijl naar de diëtistenpraktijk van Healthclub Heijenoord in Arnhem Noord

Sinds september 2020 hebben Healthclub Heijenoord en Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle de handen ineen geslagen. Het belang van voeding bij fitness is namelijk erg groot. Je progressie wordt naast trainen ook bepaald door voeding. En met een voedingsadvies kunnen de diëtisten jou elke woensdag helpen. Zo kun je bij Healthclub Heijenoord naast jouw trainingsdoelen, ook met je voeding aan de slag!

Aanmelden link: https://www.food2lifestyle.nl/gratis-kennismakingsgesprek/

De diëtisten van Healthclub Heijenoord stellen zich voor:

Macintosh HD:Users:marloesaanstoot:Dropbox:Food2Lifestyle:Afbeeldingen/ kleur:IMG_9304-2 kopie.jpg

Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle is opgericht door Marloes (links) en Lysanne (rechts). Wij zijn twee frisse meiden, die op de hoogte zijn van de laatste kennis over voeding. In onze diëtisten praktijk bij Healthclub Heijenoord willen we jou graag helpen en inspireren om gezondere keuzes te maken. Tegenwoordig is er veel te lezen over voeding en diëten, dit maakt het lastig om een goede keuze te maken. We begeleiden je hierbij met duidelijke informatie en tips. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel. 

Wat is jouw voedingsvraag aan de diëtist?

Food2lifestyle helpt je graag met voedingsvragen in diverse gebieden. Al diverse jaren hebben wij ervaring en we hebben inmiddels honderden mensen mogen helpen met hun uitdaging! Een kort overzicht van de voedingsvragen: Afvallen 49% van de Nederlanders is volgens onderzoek te zwaar. Maar hoe komt dit eigenlijk? Je komt aan in gewicht als je een lange tijd meer calorieën (energie) binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. Een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel. Voeding bij sport Een gezond voedingspatroon kan helpen om je sportprestaties te verbeteren, gezonder en fitter te worden. ‘Sportvoeding’ is de laatste jaren erg hip geworden. Er zijn diverse boeken te koop met dieettips voor een strak lichaam en er is een overvloed aan supplementen en eiwitpoeders te vinden op Google. Maar wat is nu echt een goed voedingspatroon bij sport? Wij kunnen je hierbij elke woensdag van 13.00-18.00 uur helpen bij Healthclub Heijenoord!

Aanmelden link: https://www.food2lifestyle.nl/gratis-kennismakingsgesprek/

Diabetes

Bij diabetes is het belangrijk om een gezond voedingspatroon te volgen. Dit helpt om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. We overleggen samen om het meest geschikte voedingspatroon voor jou te bepalen. Hierbij wordt gekeken naar het huidige eetpatroon zodat het advies past bij wat je al gewend bent.

Darmklachten

Darmen zijn organen met een belangrijke functie. De vertering van voedsel, het opnemen van voedingsstoffen en het verwerken van afvalstoffen, alles vindt plaats in de darmen. Soms kunnen de darmen niet goed hun werk doen, dit kan vervelende klachten geven zoals ontstekingen, opgeblazen gevoel en winderigheid. Door je voedingspatroon aan te passen kunnen deze klachten verminderen en soms zelfs verdwijnen.

Hoe werkt de vergoeding bij de diëtistenpraktijk Arnhem noord?

Dieetvergoeding zit voor 3 uur in het basispakket van je zorgverzekering. Ben je door je eigen risico heen, dan krijg je de 3 uur volledig vergoedt. Ben je niet door je eigen risico heen, dan vallen de kosten voor volwassenen (18+) onder het verplicht eigen risico. Voor verzekerde onder de 18 jaar geldt het eigen risico niet.

Heb jij vragen over een gezonde leefstijl?

Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek bij Healthclub Heijenoord in Arnhem Noord. In dit gesprek van ongeveer 15 minuten brengen wij jouw motivatie, wensen en verwachtingen in kaart. Ons inloopspreekuur is iedere woensdag tussen 13:00 uur en 18:00 uur.

Aanmelden link: https://www.food2lifestyle.nl/gratis-kennismakingsgesprek/

Kan je niet op woensdag bij de diëtistenpraktijk locatie Healthclub Heijenoord? Wij zijn dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden in Squash Fitness Centre Arnhem (Alkmaarsingel 148, 6843 WN, Arnhem)

Voor meer informatie bezoek ons website: www.food2lifestyle.nl.

 

Diëtistenpraktijk Food2lifestyle

Telefoonnummer: 0651628264 (ook WhatsApp)

Email: info@food2lifestyle.nl

Website: www.food2lifestyle.nl

Contact

Healthclub Heijenoord
Amsterdamseweg 107
6814 GC Arnhem

026 44 33 038
Kerstwens voor onze leden

Kerstwens voor onze leden

Geplaatst op: 2020-12-23

Lees meer Meer nieuws
Sluiting Healthclub Heijenoord

Sluiting Healthclub Heijenoord

Geplaatst op: 2020-12-14

Vol spanning hebben naar de persconferentie gekeken maar helaas moeten wij vanaf morgen onze deuren sluiten. Laten we hopen dat we op deze manier de zorg kunnen ontlasten en het virus minder vrij spel krijgt. A...

Lees meer Meer nieuws
  • Heijenoord is een fijn oord waar je de daad voegt bij het woord

    Lizet en Jack
  • Echt een aanrader voor jong en oud!

    Arthur
  • Deze sportschool verdient een grote pluim!

    Jan de Klerk
Lizet en Jack Arthur Jan de Klerk